Artikkeli

Sitruunainen perunatahna

Keitä perunat kuorittuina suolalla maustetussa vedessä...

4 kes­ki­ko­kois­ta pe­ru­naa (esim. Ma­til­da)

vet­tä ja me­ri­suo­laa

2 sit­ruu­nan mehu

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

tim­ja­mia tai ore­ga­noa

hiu­kan olii­vi­öl­jyä

1. Kei­tä pe­ru­nat kuo­rit­tui­na suo­lal­la maus­te­tus­sa ve­des­sä.

2. Sur­vo ku­ten pe­ru­na­so­set­ta teh­des­sä, mut­ta li­sää nes­teek­si sit­ruu­na­me­hua ja kei­tin­lien­tä sekä lo­puk­si lo­raus olii­vi­öl­jyä. Maus­ta sur­vos val­ko­si­pu­lil­la ja tim­ja­mil­la tai ore­ga­nol­la. Tah­nan tu­lee ol­la ker­ma­mai­sen not­ke­aa. Tar­joa kyl­mä­nä.

 

Koti ja keit­tiö 3/2003

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje