KUVAT ANITA LINDBERG
3 punasipulia
3 keltasipulia
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl fariinisokeria
3 rkl valkoviiniä (tai omenaviinietikkaa)
3 timjaminoksaa
suolaa
mustapippuria
1. Kuori ja leikkaa puolet sipuleista viipaleiksi. Silppua loput sipulit hienoksi.
2. Kuullota sipuleita fariinisokerin kanssa oliiviöljyssä pannulla, kunnes ne ovat läpikuultavia ja pehmeitä, noin 5 minuuttia.
3. Lisää valkoviini, timjami, suola ja pippuri. Anna sipuleiden porista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Ota pannu liedeltä ja anna sipuleiden jäähtyä.
4. Tarjoa sipulihilloketta juustojen, possun, voileipien ja hampurilaisten lisukkeena.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ