Artikkeli

KU­VAT ANI­TA LIND­BERG

Sipulihilloke

3 pu­na­si­pu­lia

3 kel­ta­si­pu­lia

3 rkl olii­vi­öl­jyä

3 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

3 rkl val­ko­vii­niä (tai ome­na­vii­nie­tik­kaa)

3 tim­ja­mi­nok­saa

suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria

1. Kuo­ri ja leik­kaa puo­let si­pu­leis­ta vii­pa­leik­si. Silp­pua lo­put si­pu­lit hie­nok­si.

2. Kuul­lo­ta si­pu­lei­ta fa­rii­ni­so­ke­rin kans­sa olii­vi­öl­jys­sä pan­nul­la, kun­nes ne ovat lä­pi­kuul­ta­via ja peh­mei­tä, noin 5 mi­nuut­tia.

3. Li­sää val­ko­vii­ni, tim­ja­mi, suo­la ja pip­pu­ri. An­na si­pu­lei­den po­ris­ta mie­dol­la läm­möl­lä noin 10 mi­nuut­tia. Ota pan­nu lie­del­tä ja an­na si­pu­lei­den jääh­tyä.

4. Tar­joa si­pu­li­hil­lo­ket­ta juus­to­jen, pos­sun, voi­lei­pien ja ham­pu­ri­lais­ten li­suk­kee­na.