Teksti Mari Harjula
Tyyli Milla Kuusinen
Kuvat Kirsi-Marja Savola
Viinisuositukset Sari Sirén
Noin 10 kpl
800 g porsaan jauhelihaa
2–3 valkosipulinkynttä
1/2 rkl merisuolaa
1/2 rkl mustapippuria
1 1/2 tl fenkolinsiemeniä
1/2 tl chilihiutaleita
1/2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Lisäksi:
öljyä
8–10 puista grillitikkua
Näin valmistat salsicciakepakot:
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Laita jauheliha ja mausteet kulhoon ja sekoita tasaiseksi mureketaikinaksi. Anna maustua vähintään puoli tuntia ennen kypsennystä.
3. Laita grillitikut veteen likoamaan.
4. Muotoile massasta pitkänomaisia pötköjä grillitikkujen ympärille. Kypsennä kepakot grillissä kypsiksi. Muista käännellä! Voit kypsentää kepakot myös uunissa pellillä leivinpaperin päällä 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
Viinisuositus: Keskitäyteläinen, marjainen ja kepeän mausteinen Zinio Garnacha 2016, Espanja, 9,99 e.
Katso myös nämä herkulliset reseptit:
Linssikeitto vegeillä höystettynä
Polentapuuroa ja salsiccaa
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2