6 annosta
400 g lehtikaalia
70 g (1 pss) saksanpähkinöitä
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 ½ dl vettä
1 tl sitruunamehua
suolaa
rouhittua mustapippuria
ripaus sokeria
1. Huuhtele ja valuta lehtikaalit. Poista kovat lehtiruodit ja revi lehtikaalin lehdet pienemmiksi.
2. Paahda pähkinöitä kuivalla, kuumalla pannulla hetki. Siirrä ne pois pannulta.
3. Kuumenna öljy pannulla, lisää lehtikaalit ja valkosipulit, kuullota hetken. Lisää vesi ja peitä pannu kannella. Anna hautua noin 5 minuuttia välillä käännellen.
4. Lisää mausteet ja paahdetut pähkinät.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2