KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 9/2012
4 annosta
4 punaista suippopaprikaa
1 punainen chili
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
4 tomaattia
2 rkl oliiviöljyä
7 dl kasvislientä
3 rkl tomaattisosetta
1 rkl fariinisokeria
1 tl timjamia
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
korianteria
ranskankermaa
1. Halkaise paprikat ja chili ja poista kannat ja siemenkiinnikkeet. Leikkaa reiluiksi paloiksi. Kuori ja lohko sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise tomaatit, poista kannat ja paloittele.
2. Nosta paloitellut kasvikset uunivuokaan ja valuta sekaan oliiviöljyä.
Paahda kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Sekoita kasviksia muutaman kerran paahtamisen aikana.
3. Nosta vuoka uunista ja purista sekaan valkosipulinkynnet. Peitä vuoka foliolla ja anna kasvisten
vetäytyä hetken aikaa.
4. Kaada kasvikset kattilaan ja lisää kasvisliemi, tomaattisose ja fariinisokeri.
Anna keiton kiehua noin 5 minuuttia. Mausta timjamilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
5. Soseuta lopuksi keittoa hieman sauvasekoittimella. Keittoon saa jäädä myös sattumia.
6. Koristele keitto korianterilla ja tarjoile ranskankerman kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2