Sanna KekäläinenKuvat Sanna PeurakoskiKoti ja keittiö 12/2011
n. 12 palaa
250 g tummaa suklaata
n. 1 dl pistaasipähkinöitä
n. 1½ dl vaahtokarkkeja pieninä paloina
n. 1 dl M&M’s-karkkeja tai muita, pieniä suklaakarkkeja
1. Paloittele tumma suklaa ja sulata se vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Anna suklaan jäähtyä noin 5 minuuttia.
2. Yhdistä suklaaseen pähkinät ja karkit. Kaada seos leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan.
3. Peitä kelmulla ja anna kovettua jääkaapissa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2