Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 10/2010 Kat­ri Schrö­der Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen

Rieskatapakset

Sipaise perunarieskojen pintaan hieman rypsiöljyä. Leikkaa perunarieskat pieniksi kolmioiksi ja paahda ne kuumalla pannulla nopeasti rapeiksi kekseiksi. Anna hetken jäähtyä...

noin 16 kpl

2 pien­tä, ohut­ta pe­ru­na­ries­kaa

hie­man ryp­si­öl­jyä

noin 100 g maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

1 pkt (80 g) ohui­ta po­ron kyl­mä­sa­vu­pais­ti-

vii­pa­lei­ta

Li­säk­si:

pie­niä herk­ku­kurk­ku­ja, kar­pa­lo- tai pih­la­jan­mar­ja­hil­loa, leh­ti­per­sil­jaa

1. Si­pai­se pe­ru­na­ries­ko­jen pin­taan hie­man ryp­si­öl­jyä. Leik­kaa pe­ru­na­ries­kat pie­nik­si kol­mi­oik­si ja paah­da ne kuu­mal­la pan­nul­la no­pe­as­ti ra­peik­si kek­seik­si. An­na het­ken jääh­tyä.

2. Si­pai­se jo­kai­sen kek­sin pin­taan no­ka­re maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa. Pyö­räy­tä po­ron pais­ti­vii­pa­le ruu­suk­keek­si kek­sien pääl­le.

3. Leik­kaa pääl­le vii­pa­le herk­ku­kurk­kua ja nos­ta pin­nal­le no­ka­re hil­loa. Ko­ris­te­le leh­ti­per­sil­ja­tup­sul­la.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 20 min

Lue Myös

Parsa ja caesarkastike

Kolmen juuston parsapiirakka

Benedictin parsaleipä

Parsa ja caesarkastike

Kolmen juuston parsapiirakka

Benedictin parsaleipä

Täytetyt tonnikalaleivät

Libanonilainen pitsaleipä

Vuohen­juus­to­muf­finit

Blinit

Croque monsieur mozzarellasta

Juustolantit

Blinit

Croque monsieur mozzarellasta

Juustolantit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.