Koti ja keittiö 10/2010 Katri Schröder Kuvat Reetta Pasanen
noin 16 kpl
2 pientä, ohutta perunarieskaa
hieman rypsiöljyä
noin 100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 pkt (80 g) ohuita poron kylmäsavupaisti-
viipaleita
Lisäksi:
pieniä herkkukurkkuja, karpalo- tai pihlajanmarjahilloa, lehtipersiljaa
1. Sipaise perunarieskojen pintaan hieman rypsiöljyä. Leikkaa perunarieskat pieniksi kolmioiksi ja paahda ne kuumalla pannulla nopeasti rapeiksi kekseiksi. Anna hetken jäähtyä.
2. Sipaise jokaisen keksin pintaan nokare maustamatonta tuorejuustoa. Pyöräytä poron paistiviipale ruusukkeeksi keksien päälle.
3. Leikkaa päälle viipale herkkukurkkua ja nosta pinnalle nokare hilloa. Koristele lehtipersiljatupsulla.
Valmistusaika: noin 20 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2