Artikkeli

Pientä hyvää uudeksi vuodeksi

Vuo­den vaih­teen juh­lien tar­joi­lu koo­taan pie­nis­tä suo­lai­sis­ta sor­mi­syö­tä­vis­tä ja sa­laa­teis­ta.

Ren­non juh­la­tar­joi­lun päät­teek­si nau­ti­taan suk­laa-ti­ra­mi­su­mal­jat.

Uu­den vuo­den me­nyy

Kar­pa­lo-kuo­hu­vii­ni­mal­jat Vii­ku­na-mak­sac­ros­ti­nit Sa­laat­ti­si­ku­ri­suu­pa­lat Pie­net tar­te ta­ti­nit sie­nis­tä ja vuo­hen­juus­to­mous­se Poro-pe­ru­na­sa­laat­ti Kat­ka­ra­pu­sa­laat­ti ja wa­sa­bi­kas­ti­ke Chi­li­päh­ki­nät Suk­laa-ti­ra­mi­su­mal­jat