KUVAT JES BUUSMANN
400 g keitettyjä perunoita
150 porkkanoita
1 rlk hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja rakuunaa
3 kevätsipulin vartta
suolaa
3 keltuaista
3 valkuaista
300 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl maitoa
noin 1/3 dl vehnäjauhoja
paperisia muffinivuokia
1. Leikkaa keitetyt perunat pieniksi kuutioiksi. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Hienonna kevätsipuli. Sekoita perunat, porkkanaraaste, kevätsipuli, yrtit ja suola keskenään.
2. Sekoita keltuaiset, tuorejuusto ja maito. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi.
3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele vaahto varovasti keltuais-juustoseokseen. Sekoita juures- ja munaseokset keskenään.
4. Jaa massa muffinivuokiin ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes muffinit ovat kauniin kullanruskeita.
5. Tarjoa perunamuffineita liharuokien lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2