2 dl maitoa
2 munaa
25 g voisulaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
Paistamiseen:
3 rkl voita
Appelsiinituorejuusto:
1 dl vaaleaa siirappia
2 viipaloitua kumkvattia
1 kanelitanko
1/2 dl appelsiinin mehua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1. Aloita valmistamalla appelsiinituorejuusto. Kuumenna kattilassa miedolla lämmöllä kaikkia muita raaka-aineita paitsi tuorejuustoa noin 10 minuuttia. Jäähdytä liemi. Lisää osa liemestä tuorejuuston joukkoon ja kaada osa valmiiden pannukakkujen päälle.
2. Valmista pannukakut. Lisää maitoon munat ja jäähtynyt voisula. Sekoita tasaiseksi.
3. Sekoita keskenään kaikki kuivat aineet ja yhdistä taikinaan.
4. Paista taikina heti. Nostele taikinaa ohukaispannuun ja anna pannukakkujen kypsentyä hiljalleen. Käännä ne paistamisen aikana. Tarjoa pannukakut appelsiinisiirapin ja -tuorejuuston kanssa.
Koti ja keittiö 3/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2