Koti ja Keittiö 05/2006
1 pkt (240 g) neliön muotoista rieskaa (esim. Jänkä)
Täyte:
150 g palvikinkkua
125 g piparjuuren makuista
tuorejuustoa
1 pkt (á 400 g) valmista herkkusienisalaattia (Forssan)
Päälle:
1 dl tatti-herkkusienimaustettua ruoanlaittoranskankermaa
(Creme Bonjour Cuisine)
1/2 dl tuorejuustoa
1/2 rkl sitruunamehua
1 ruukku herneenversoja
1/2 dl valmiita marinoituja herkkusieniä
1. Ota pari, kolme siivua palvilihasta sivuun koristelua varten. Leikkaa loput pieneksi silpuksi.
2. Yhdistä kaikki täytteen ainekset keskenään ja sekoita seos tasaiseksi.
3. Levitä pöydälle pari leivinpaperia, niin että liitoskohdassa paperit ovat päällekkäin. Pane päälle kaksi rieskaneliötä samaan tapaan hiukan päällekkäin. Jos käytät ohuempaa neliörieskaa pane useampi rieska päällekkäin niin, että rieskaa on painoltaan ohjeen verran.
4. Leivitä täyte rieskalevyn päälle ja kääri rieskat leivinpaperia apuna käyttäen tiiviille rullalle. Kiedo rulla tiiviisti kelmuun ja nosta viileään mielellään yön ajaksi.
5. Koristele juuri ennen tarjoilua. Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto ja sitruunamehu. Levitä seos rullan pinnalle. Koristele kuorrutettu pinta herneenversoilla, herkkusieniviipaleilla ja palvikinkkurullilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2