FABIAN BJORK
Süvi Ruster
Blinivohvelit
50 min • helppo • 6 e
8 vohvelia
1 prk (200 g) kermaviiliä
1 dl vichyä tai kivennäisvettä
1 kananmuna
1 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja
¾ tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
25 g sulatettua voita
Paistamiseen:
rypsiöljyä
1. Sekoita kermaviiliin kivennäisvesi ja muna. Sekoita jauhot, suola ja ruokasooda keskenään ja lisää kermaviiliin. Lisää sulatettu voi. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
2. Kuumenna vohvelipannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja taikinaa. Paina kansi kiinni ja kypsennä raudan kuumuudesta riippuen 3–4 minuuttia, kunnes vohveli on kauniin ruskea. Leikkaa vohvelit paloiksi. Nosta täytettä vohveleille.
FABIAN BJORK
fabian björk
Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.
fabian björk
Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.
Ruotsalaiset perunaletut eli rårakor suppilovahveroiden kera.
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Fabian Björk
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2