FABIAN BJORK
Süvi Ruster
Blinivohvelit
50 min • helppo • 6 e
8 vohvelia
1 prk (200 g) kermaviiliä
1 dl vichyä tai kivennäisvettä
1 kananmuna
1 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja
¾ tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
25 g sulatettua voita
Paistamiseen:
rypsiöljyä
1. Sekoita kermaviiliin kivennäisvesi ja muna. Sekoita jauhot, suola ja ruokasooda keskenään ja lisää kermaviiliin. Lisää sulatettu voi. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
2. Kuumenna vohvelipannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja taikinaa. Paina kansi kiinni ja kypsennä raudan kuumuudesta riippuen 3–4 minuuttia, kunnes vohveli on kauniin ruskea. Leikkaa vohvelit paloiksi. Nosta täytettä vohveleille.
FABIAN BJORK
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Fabian Björk
Fabian Björk
Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.
Martti Järvi
Kermamuhennetut perunat maustetaan sinapilla ja sitruunalla.
Photography: Reetta Pasanen
Leivo kesän kahvipöytään mehevä yllätys. Raasta kesäkurpitsa brownietaikinaan ja paista maistuviksi ruuduiksi.
Kermamuhennetut perunat maustetaan sinapilla ja sitruunalla.
Photography: Reetta Pasanen
Leivo kesän kahvipöytään mehevä yllätys. Raasta kesäkurpitsa brownietaikinaan ja paista maistuviksi ruuduiksi.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.