Herkulliset rahkajälkiruoat, leivonnaiset ja kakut kruunaavat pääsiäisaterian ja kahvihetken.
Herkulliset rahkajälkiruoat, leivonnaiset ja kakut kruunaavat pääsiäisaterian ja kahvihetken.
Sitruunainen pasha maustetaan kirsikoilla, sukaatilla ja mantelilastuilla. Voit valmistaa myös juhlavan pashacharlotan tai viileäksi herkuksi pashajäädykkeen. Unelmankevyt makea marenki ja raikas rahka täydentävät toisiaan. Kokeile esimerkiksi sitrus-rahkatäytteisiä pavlova-kuppikakkuja tai mantelisia rahkapavlovia Helppotekoisia rahkajälkiruokia ovat tyrni-rahkahyydyke, rahka-juustomaljat ja ruusunmarjavalkosuklaarahka . Perinteinen rahkapiirakka on monen suosikki ja maistuu myös lapsille. Ananas-rahkapiirakassa on nimensä mukaan täytteenä ananasta ja rahkarusinapiirassa rommissa tai omenamehussa pehmeäksi liotettuja rusinoita. Murotaikinapohjaisen hyydytetyn aprikoosi-marsipaanirahkatortun rahkatäyte rikastetaan marsipaaniraasteella. Juhlava kakku tai torttu kruunaa kahvipöydän. Raikas sitruunajäätelösavoiardikakku kootaan marenkipohjille ja reunustetaan savoiardikekseillä. Hyydytetty lime-sitruuna-basilikatorttu maustetaan sitruunabasilikalla. Paistettu juustokakku tarjotaan vadelmakastikkeen kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ