Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Toi­mit­ta­ja Mil­la Kuu­si­nen

Ku­vaa­ja Mari Lah­ti

Näin värjäät pääsiäismunat: ainekset löytyvät keittiöstäsi

Herkulliset pääsiäismunat saavat sävynsä kurkumasta, sipulinkuorista, punakaalista ja punajuuresta.

http://www.yo­u­tu­be.com/watch?v=PCKhv_K9CB0

Tur­val­li­nen ja luon­nol­li­nen tapa vär­jä­tä ka­nan­mu­nia pää­si­äis­pöy­tään on käyt­tää keit­ti­ös­tä löy­ty­viä ai­nek­sia. Pu­na­kaa­lil­la saat si­ni­sen sä­vyn, kur­ku­mal­la kel­tai­sen, si­pu­lin kuo­ril­la orans­sin ja pu­na­juu­rel­la pin­kin sä­vyn.

Tar­vit­set:

Kei­tet­ty­jä ja jääh­ty­nei­tä mu­nia

Ri­paus suo­laa

Lo­raus etik­kaa

Vär­jää­vää ai­net­ta.

Vär­jää pää­si­äis­mu­nat näin:

Kei­tä vä­ri­ai­net­ta ve­des­sä, jo­hon on li­sät­ty hyp­py­sel­li­nen suo­laa, noin 2-10 mi­nuut­tia. Huo­maat, kun vä­ri­ai­ne on liu­en­nut lie­meen. Sii­vi­löi lie­mi ja an­na jääh­tyä.

Li­sää lie­meen lo­raus etik­kaa ja las­ke lu­si­kal­la kei­te­tyt mu­nat vä­ri­lie­meen. An­na vä­rin vai­kut­taa muu­ta­ma tun­ti riip­pu­en ha­lu­tun sä­vyn sy­vyy­des­tä.

Voit ko­keil­la myös sah­ra­mia, mus­tik­kaa, kah­via ja tee­tä!

Lue myös:

Si­sus­ta pää­si­äi­nen - hel­pot ja haus­kat vin­kit

5 asi­aa, jot­ka te­ke­vät pää­si­äi­ses­tä sö­pöm­män

Itä­mai­nen pää­si­äis­me­nu

Lue Myös

Poimi syksyn kypsät värit sisustukseen

Punaisen tuvan joulu

3 x onnistunut keittiön muodonmuutos

Poimi syksyn kypsät värit sisustukseen

Punaisen tuvan joulu

3 x onnistunut keittiön muodonmuutos

Joulu lasipallojen kimmellyksessä

Vanha huvila sai uuden elämän

5 parasta valintaa koulupöydälle

Juhlavia herkkuja kananmunasta

Tiesitkö tätä kananmunasta?

Deviled eggs eli paholaisen munat

Juhlavia herkkuja kananmunasta

Tiesitkö tätä kananmunasta?

Deviled eggs eli paholaisen munat

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2