KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2012
4–6 annosta
½ dl pinjansiemeniä
4 palaa valkosuklaata raastettuna
3 dl tuoreita kuivia mustikoita, mielellään pensasmustikoita
2 rkl tuoreita hienonnettuja mintunlehtiä
2 rkl kookoshiutaleita
noin 1 rkl oliiviöljyä
1. Paahda pinjansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Anna jäähtyä.
2. Nosta pinjansiemenet teholeikkuriin ja jauha karkeaksi. Voit käyttää myös sauvasekoitinta.
3. Lisää joukkoon raastettu valkosuklaa, mustikat, mintunlehdet ja kookoshiutaleet. Hienonna tasaiseksi soseeksi. Notkista oliiviöljyllä.
Vinkki: Mustikkapestoon sopivat parhaiten kiinteät pensasmustikat, jolloin pestosta tulee tahnamaista. Pakastemustikoista valmistetusta pestosta tulee liian löysää.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.