Artikkeli

Mestatari Aleniuksen kakkuklassikot

Re­sep­tit ovat sel­kei­tä, vaik­ka ai­nek­sia ja työ­vai­hei­ta on pal­jon. So­pii tai­ta­val­le ja viit­se­li­ääl­le lei­pu­ril­le...

Timo Ale­nius: Mes­ta­ta­ri Ale­niuk­sen kak­kuk­las­si­kot,

144 s., WSOY, 39,70 €.

Re­sep­tit ovat sel­kei­tä, vaik­ka ai­nek­sia ja työ­vai­hei­ta on pal­jon. So­pii tai­ta­val­le ja viit­se­li­ääl­le lei­pu­ril­le. Ko­kei­lin yk­sin­ker­tai­sim­pia oh­jei­ta: rom­mi­suk­laat­ryf­fe­lei­tä ja mai­to­suk­laat­ryf­fe­lei­tä. Mo­lem­mat oli­vat na­mia. (ALH)

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ