MARI HARJULA • KUVAT FABIAN BJÖRK KOTI JA KEITTIÖ 4/2014
2–4 annosta
1 l kuohukermaa
2 rkl sitruunamehua
1. Kaada kerma kattilaan. Kuumenna kerma kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja keitä seosta noin 15 minuuttia.
2. Lisää sitruunamehu ja jatka keittämistä, kunnes kerma sakenee vaniljakastikemaiseksi.
3. Anna seoksen jäähtyä 15–20 minuuttia.
4. Vuoraa siivilä sideharsolla ja laita kulhon päälle.
5. Lusikoi kermaseos siivilään ja anna valua jääkaapissa 4–12 tuntia, halutusta paksuudesta riippuen.
6. Lusikoi valmis juusto säilytysrasiaan. Säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2