FABIAN BJORK
Mansikka-fetasalaatti
20 min • helppo • 12 e
4 annosta
1 l tuoreita mansikoita
2 avokadoa
1 limetti
1 ruukku korianteria
1 l tuoreita babypinaatinlehtiä
½ dl ruskeita manteleita
½ dl suolattuja pistaasipähkinöitä
150 g fetajuustoa
3 rkl balsamicokastiketta
2 rkl oliiviöljyä
1. Poista mansikoista kannat, leikkaa isot mansikat puoliksi. Halkaise avokadot, poista kivet ja kaavi hedelmäliha leikkuulaudalle, leikkaa viipaleiksi. Purista viipaleille limetin mehua.
2. Hienonna korianteri. Huuhtele pinaatinlehdet. Rouhi mantelit ja pistaasipähkinät.
3. Levitä salaattivadille pinaattia, korianteria, mansikoita ja avokadoa. Lisää balsamicokastiketta ja oliiviöljyä. Murustele päälle fetaa. Lisää pistaasipähkinät ja mantelit.
FABIAN BJORK
Hanna Linnakko
Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.
Martti Järvi
Martti Järvi
Hanna Linnakko
Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.
Martti Järvi
Martti Järvi
Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.