Koti ja Keittiö 06-07/07
100 g pekoniviipaleita
(1/2–1 punainen chili)
Taikina:
1 dl vehnäjauhoja
225 g maissitärkkelystä
3 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
3 munaa
3 1/2 dl kermaa
1. Paista pekonit pannulla rapeiksi, nosta valumaan talouspaperille ja leikkaa jäähtyneenä pikkupaloiksi.
2. Mikäli käytät chiliä, puolita se ja poista sisukset. Silppua chili.
3. Yhdistä keskenään kuivat aineet.
4. Lisää sekaan rikotut munat ja kerma. Sekoita hyvin.
5. Pane sekaan pekoni- ja halutessasi chilisilppu. Sekoita tasaiseksi.
6. Kumoa taikina voideltuun, matalareunaiseen noin 20 x 20 cm: n kokoiseen uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes seos on läpikypsää ja pinta on kauniin kullanruskea.
7. Tarjoa jäähtyneenä pekaanipähkinä- limettivoin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2