Koti ja keittiö 4/2011 KUVA SANNA PEURAKOSKI
4 annosta
4 sämpylää
4 rkl valkosipulimajoneesia
4 paksuhkoa viipaletta juustoa, esim. Herkkujuustolan Hilma
muutama pikkusuolakurkku
2 tomaattia viipaloituna
Kyyttöpihvit:
200 g kyytön jauhelihaa
suolaa, rouhittua mustapippuria
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl voita
1. Tee ensin pihvit. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Muotoile massasta kostutetuin käsin neljä samankokoista pihviä. Paista pihvit pannulla voi-öljyseoksessa. Nosta pihvien päälle viipaleet juustoa. Laita pihvit odottamaan folion alle.
2. Halkaise sämpylät ja paahda niihin halutessasi rapea pinta kuumalla paistinpannulla tai uunissa. Levitä päälle majoneesia ja muutama salaatinlehti. Nosta päälle pihvit, suolakurkut ja tomaattiviipaleet. Nosta kanneksi sämpylöiden puolikkaat. Tarjoile ranskalaisten tai vihreän salaatin kanssa.
Valmistusaika: 25 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2