MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT FABIAN BJÖRKKoti ja keittiö 11/2015
4–8 annosta
4 avokadoa
Täyte:
350 g katkarapuja
1 punainen chili
1 punasipuli
3–4 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
2 limen mehu
2 rkl öljyä
½ tl suolaa
ripaus sokeria
Lisäksi:
1 lime merisuolaa
1. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Laita avokadon puolikkaat tarjoiluvadille, ripottele päälle suolaa ja purista limen mehua, etteivät ne tummu. Sulata katkaravut.
2. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Anna maustua vähintään 10 minuuttia.
3. Lusikoi täyte avokadon puolikkaille ja tarjoa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2