Koti ja Keittiö 12/07
(4:lle)
noin 800 g valmiiksi siivutettua, paistettua kalkkunaa
Kastike:
2 1/2 dl kermaa
1 ruukku villirucolaa
1 rkl dijoninsinappia
1/2-1 rkl sitruunan mehua
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Yhdistä kattilassa kaikki kastikkeen ainekset ja soseuta seos sauvasekoittimella tasaiseksi.
2. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia, maista ja lisää tarvittaessa mustapippuria.
3. Tarjoa kalkkunaviipaleet dijonrucolakastikkeen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2