KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 9/2013
4 annosta
2 porkkanaa
1 palsternakka
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 rkl raastettua inkivääriä
½ tl currya
1 tl garam masalaa
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 prk (400 ml) kookosmaitoa
1 prk (285/170 g) esikeitettyjä kikherneitä
Koristeeksi:
korianteria
1. Kuori ja leikkaa porkkana ja palsternakka pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä hetken aikaa. Lisää joukkoon juurekset, raastettu inkivääri ja mausteet. Kääntele muutama minuutti.
2. Lisää joukkoon tomaattimurska ja kookosmaito. Anna juuresten kypsyä miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Valuta kikherneet ja lisää pannulle. Anna kastikkeen kiehua vielä muutama minuutti. Mausta kastike kevyesti suolalla. Koristele tuoreella korianterilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2