Kananmuna kuohkeuttaa, kohottaa, hyydyttää, saostaa, kuorruttaa, sitoo ja antaa mehevyyttä. Arkinen raaka-aine taipuu myös juhlaherkuksi.
Kananmuna kuohkeuttaa, kohottaa, hyydyttää, saostaa, kuorruttaa, sitoo ja antaa mehevyyttä. Arkinen raaka-aine taipuu myös juhlaherkuksi.
Hienostuneet pinaatti-vuohenjuustokohokkaat sopivat tarjottavaksi alkuruokana tai pikkusyötävänä. Feta-paprikatortilla on espanjalaiseen tyyliin valmistettu perunoilla höystetty ruokaisa maalaismunakas. Pinaatti-pekonimunapasteijat sopivat suolapalaksi sellaisenaan sekä salaatin tai keiton kera tarjottavaksi. Moderni parsapizza viimeistellään pitsan päälle rikotulla kananmunalla. Pasta carbonara eli miilunpolttajan pasta valmistuu nopeasti ja maistuu kaikille. Savulohi-caesarsalaatti viimeistellään sesongin herkuksi uppomunalla ja tarjoillaan itse tehdystä majoneesista valmistetun maukkaan kastikkeen kera. Herkullisia jälkiruokia ovat esimerkiksi: Marjainen valkosuklaapaahtovanukas Raikas lime-passiokääretorttu on nautinnollisen kuohkea päätös aterialle ja sopii tarjottavaksi myös kahvipöydän herkkuna. Sitruunaiset kardemumma-mantelipavlovat ovat päältä rapeat ja sisätä ihanan sitkeät. Ne tarjotaan kardemummamoussen ja sitruunatahnan kera. Unelmankeveät espresso-suklaamarengit kruunaavat kahvihetken. KATSO MYÖS:
Munien värjäys luonnon raaka-aineilla
Tiesitkö tätä kananmunasta
Sormisuolat
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ