12 kpl hanhenkoipia
suolaa ja valkopippuria
2 kg ankan/hanhenrasvaa tai 3 l lihalientä
muutama timjamin oksa
1 kokonainen valkosipuli
1. Poista hanhenkoivista reisiluu.
2. Suolaa koivet sisältä ja ulkopuolelta kunnolla ja mausta valkopippurilla. Nosta koivet uuninkestävään astiaan.
3. Lämmitä hanhenrasva ja kaada koipien päälle. Jos et löydä kaupasta hanhenrasvaa, käytä rasvan asemasta lihalientä. Kiehauta lihaliemi ja kaada koipien päälle.
4. Halkaise valkosipuli ja laita se sekä timjamin oksat rasvan/liemen joukkoon
5. Kypsennä koipia 120-asteisessa uunissa reilut kolme tuntia, kunnes liha on kypsää ja irtoaa melkein luusta. Nosta koivet rasvasta/liemestä ja aseta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2