Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Kirsi-Marja Savola
Koti ja keittiö 6–7/2015
1 prk (150 g) ranskankermaa
2 tl sitruunamehua
2 rkl tomusokeria
8 ohutta viipaletta pullaa
2 rkl voisulaa
4 dl marjoja, esim. mansikkaa, mustikkaa ja vadelmaa
1 dl kinuskikastiketta
1. Mausta ranskankerma sitruunamehulla ja tomusokerilla.
2. Sudi pullaviipaleille kevyesti voita. Grillaa paloja muutama minuutti, kunnes ne lämpenevät ja saavat väriä.
3. Tarjoa marjojen, ranskankerman ja kinuskikastikkeen kera.
Viinisuositus: Makean hedelmäinen ja rusinainen Gancia Asti Dolce, Italia, 11,99 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2