2 dl kuohukermaa
1 rkl Earl Grey-teelehtiä
200 g tummaa suklaata
2 rkl tomusokeria
1 rkl voita
1. Kuumenna kerma kiehumispisteeseen teelehtien kera. Ota liedeltä ja anna teen hautua 10 minuuttia.
2. Pilko suklaa vesihaudekattilaan ja anna sulaa voinokareen kanssa.
3. Siivilöi teelehdet kermasta ja vatkaa lämmin, tomusokerilla makeutettu kermatee sulan suklaan joukkoon. Sekoita kiiltäväksi ja lusikoi mousse lämpimänä tarjoiluastioihin. Korista suklaapursotuksilla, kun mousse on jähmettynyt kylmässä.
Vinkki: Anna mousseseoksen jäähtyä hiukan, vaahdota ja pursota annosmaljoihin.
Koti ja keittiö 12/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ