RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 12/2014
3 munaa
1 dl seesaminsiemeniä
1 ½ dl valmista siemensekoitusta (kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja pinjan-siemeniä)
½ dl pellavansiemeniä
1 dl kaurahiutaleita
¼ tl suolaa
2 rkl perunajauhoja
Pinnalle:
merisuolahiutaleita
1. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Mittaa kaikki kuivat aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
2. Lusikoi taikina leivinpaperin päälle pellille ja levitä hyvin ohueksi levyksi. Ripottele päälle merisuolahiutaleita.
3. Paista taikinalevyä uunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia.
4. Anna jäähtyä ja katko sopiviksi paloiksi. Jos haluat säntillisiä näkkileivän paloja, leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen paloiksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2