Suklainen raakakakku on mainio vaihtoehto juhlapöytään.
Fabian Björk
Juhla alkaa kuplia iloisesti mielessä jo silloin, kun sitä vasta suunnitellaan. Valitaanko teema, jonka ympärille tarjoilu rakennetaan? Vai poimitaanko pöytään hyväksi havaittuja yhteisiä suosikkeja?
Rakkaudella valmistettu ruoka tekee jo itsessään juhlan. Se kohottaa myös aivan tavallisen illan tai viikonlopun aterian ihanasti arjen yläpuolelle.
Syksyn & talven juhlaruoka -erikoislehteen on koottu 74 juhlavaa Koti ja keittiön suosikkiohjetta: Mukana on kokonaisia menuita sesongin mehevistä aineksista sekä ohjeita rentoihin illanistujaisiin. Löydät lehdestä myös parhaat piirakkareseptimme ja ohjeet taivaallisen hyviin suklaaherkkuihin.
Kattaus viimeistelee juhlavan tunnelman.
Kirsi-Marja Savola
Punajuuret ja fetajuusto ovat lyömätön pari talvisessa salaatissa.
Kirsi-Marja Savola
Sienipiiraat saavat huimasti lisää makua, kun pohjataikinaan raastaa juustoa.
Arto Vuohelainen
Juhla-aterian kakku kuorrutetaan suklaaganachella.
Kirsi-Marja Savola
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ