Artikkeli
Suklainen raakakakku on mainio vaihtoehto juhlapöytään.

Suklainen raakakakku on mainio vaihtoehto juhlapöytään.

Fabian Björk

Sesongin herkullisin ruokalehti Syksyn & talven juhlaruoka on nyt kaupoissa

Syksyn herkullisin ruokalehti on nyt kaupoissa! Syksyn & talven juhlaruoka on erikoisjulkaisu, jossa on 74 mainiota ohjetta syksyn ja talven tunnelmallisiin juhlahetkiin.

Juh­la al­kaa kup­lia iloi­ses­ti mie­les­sä jo sil­loin, kun sitä vas­ta suun­ni­tel­laan. Va­li­taan­ko tee­ma, jon­ka ym­pä­ril­le tar­joi­lu ra­ken­ne­taan? Vai poi­mi­taan­ko pöy­tään hy­väk­si ha­vait­tu­ja yh­tei­siä suo­sik­ke­ja?

Rak­kau­del­la val­mis­tet­tu ruo­ka te­kee jo it­ses­sään juh­lan. Se ko­hot­taa myös ai­van ta­val­li­sen il­lan tai vii­kon­lo­pun ate­ri­an iha­nas­ti ar­jen ylä­puo­lel­le.

Syk­syn & tal­ven juh­la­ruo­ka -eri­kois­leh­teen on koot­tu 74 juh­la­vaa Koti ja keit­ti­ön suo­sik­ki­oh­jet­ta: Mu­ka­na on ko­ko­nai­sia me­nui­ta se­son­gin me­he­vis­tä ai­nek­sis­ta sekä oh­jei­ta ren­toi­hin il­la­nis­tu­jai­siin. Löy­dät leh­des­tä myös par­haat pii­rak­ka­re­sep­tim­me ja oh­jeet tai­vaal­li­sen hy­viin suk­laa­herk­kui­hin.

Kattaus viimeistelee juhlavan tunnelman.

Kattaus viimeistelee juhlavan tunnelman.

Kirsi-Marja Savola

Punajuuret ja fetajuusto ovat lyömätön pari talvisessa salaatissa.

Punajuuret ja fetajuusto ovat lyömätön pari talvisessa salaatissa.

Kirsi-Marja Savola

Sienipiiraat saavat huimasti lisää makua, kun pohjataikinaan raastaa juustoa.

Sienipiiraat saavat huimasti lisää makua, kun pohjataikinaan raastaa juustoa.

Arto Vuohelainen

Juhla-aterian kakku kuorrutetaan suklaaganachella.

Juhla-aterian kakku kuorrutetaan suklaaganachella.

Kirsi-Marja Savola