Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Kuva Fa­bi­an Björk

Ramen eli japanilainen nuudelikeitto

Ramen eli nuudelikeitto on kuin pyttipannu: sinne voi heittää broileria, lihaa, kalaa tai kasviksia – mitä tahansa jääkaapista sattuukaan löytymään.

4 an­nos­ta

Ai­ne­so­sat:

3 broi­le­rin rin­ta­fi­lee­tä

4 ke­vät­si­pu­lia

1 1/2 l li­ha­lien­tä tai das­hia

200 g vih­rei­tä pa­pu­ja

3 rkl mi­so­tah­naa

200 g ra­men-nuu­de­lei­ta, esim. San­ta Ma­ria

100 g sa­laat­ti­pi­naat­tia

150 g shi­me­jie-sie­niä tai herk­ku­sie­niä

val­ko­pip­pu­ria myl­lys­tä

Näin val­mis­tat ra­me­nin:

1. Leik­kaa broi­le­ri pie­nik­si suu­pa­loik­si. Vii­pa­loi ke­vät-si­pu­li. Kie­hau­ta lie­mi. Li­sää broi­le­rit ja si­pu­lit. Kei­tä noin 5 mi­nuut­tia tai kun­nes broi­le­ri on mel­kein kyp­sää.

2. Li­sää vih­re­ät pa­vut ja mi­so­tah­na. Lai­ta jouk­koon ra­me­nit ja kei­tä pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan kyp­säk­si. Li­sää pi­naat­ti ja sie­net juu­ri en­nen tar­joi­lua. Vii­meis­te­le val­ko­pip­pu­ril­la.

Vii­ni­suo­si­tus: Puo­li­kui­va, kyp­sän he­del­mäi­nen ja yrt­ti­nen Carl Lo­e­wen Qu­ant Ries­ling 2016, Sak­sa, 13,35 e.

Lue myös:

Pad Thai eli pais­tet­tua nuu­de­lia

Itä­mai­nen kala-la­si­nuu­de­li-sa­laat­ti

Broi­le­ri­nuu­de­li­sa­laat­ti

Lue Myös

Poronfilee, karpalo-kastike ja juurespyree

Possun sisäfilee saltimbocca ja ruusu­kaa­lig­ra­niit­ti­o­me­na­sa­laatti

Bahn mi -leivät

Poronfilee, karpalo-kastike ja juurespyree

Possun sisäfilee saltimbocca ja ruusu­kaa­lig­ra­niit­ti­o­me­na­sa­laatti

Bahn mi -leivät

Lammasburgerit

Shaksuka

Osso buco

Intialainen currybroileri

Sitruuna-valko­si­pu­lib­roi­lerit

Juustotäytteinen broilerin rintaleike

Intialainen currybroileri

Sitruuna-valko­si­pu­lib­roi­lerit

Juustotäytteinen broilerin rintaleike

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.