Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
4 annosta
Ainesosat:
3 broilerin rintafileetä
4 kevätsipulia
1 1/2 l lihalientä tai dashia
200 g vihreitä papuja
3 rkl misotahnaa
200 g ramen-nuudeleita, esim. Santa Maria
100 g salaattipinaattia
150 g shimejie-sieniä tai herkkusieniä
valkopippuria myllystä
Näin valmistat ramenin:
1. Leikkaa broileri pieniksi suupaloiksi. Viipaloi kevät-sipuli. Kiehauta liemi. Lisää broilerit ja sipulit. Keitä noin 5 minuuttia tai kunnes broileri on melkein kypsää.
2. Lisää vihreät pavut ja misotahna. Laita joukkoon ramenit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Lisää pinaatti ja sienet juuri ennen tarjoilua. Viimeistele valkopippurilla.
Viinisuositus: Puolikuiva, kypsän hedelmäinen ja yrttinen Carl Loewen Quant Riesling 2016, Saksa, 13,35 e.
Lue myös:
Pad Thai eli paistettua nuudelia
Itämainen kala-lasinuudeli-salaatti
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2