Artikkeli

Pikkujoulun parhaat makeat tarjoiluideat

Kuka sanoi, että pikkujoulujen pitäisi olla iltasella glögin äärellä? Näiden reseptien avulla sävytät myös brunssin tai teehetken pikkujouluiksi, perinteisesti tai rohkeasti kokeillen.

PIK­KU­JOU­LUT KO­KEI­LI­JAL­LE

Pop­cornb­row­nie­sit yh­dis­te­le­vät ju­ma­lai­ses­ti suo­lais­ta ja ma­ke­aa.

Re­sep­ti: Pop­corn-brow­nie­sit

Yl­lät­tä­vä ma­ku­yh­dis­tel­mä syn­tyy puo­luk­ka­kek­seis­tä, jot­ka on täy­tet­ty vuo­hen­juus­to­tah­nal­la.

Re­sep­ti: Puo­luk­ka-vuo­hen­juus­to­kek­sit

Ita­li­a­lai­nen fo­cac­cia-lei­pä saa haas­ta­jan­sa ma­ke­as­ta puo­luk­ka­ver­si­os­ta.

Re­sep­ti: Puo­luk­ka-va­nil­ja­fo­cac­cia

PIK­KU­JOU­LU­JEN PAR­HAAT KA­KUT

Tos­ca­pii­rak­ka muun­tau­tuu jou­lu­her­kuk­si kar­pa­lon ja man­te­lei­den sii­vit­tä­mä­nä.

Re­sep­ti: Kar­pa­lo-tos­ca­pii­rak­ka

Luu­mu-man­te­li­tort­tu yh­dis­te­lee jou­lun suo­sik­ki­ma­ku­ja.

Re­sep­ti: Luu­mu-man­te­li­tort­tu

Mo­der­ni jou­lu­kui­va­kak­ku lei­vo­taan suk­laa­rou­hees­ta ja kon­ja­kis­sa me­hus­te­tuis­ta kar­pa­lois­ta.

Re­sep­ti: Mo­der­ni jou­lu­kui­va­kak­ku

Raik­kaut­ta pik­ku­jou­lu­pöy­tään ap­pel­sii­nis­ta.

Re­sep­ti: Ap­pel­sii­ni-man­te­li­kak­ku  

Toi­mi­tuk­sen täs­mä­vin­kit:

Glu­tee­ni­ton vaih­to­eh­to: Glu­tee­ni­ton suk­laa­kak­ku

Kun ha­lu­at vält­tää vii­me­het­ken kii­reen: Jää­dy­tet­ty suk­laa­tort­tu 

Lais­kal­le: Suk­laa-he­del­mä­kek­sit