Koti ja keittiö 01-02/06
(noin 24 kpl)
300 g perunoita, jauhoista
lajiketta
2 munaa
2 dl sokeria
noin 180 g mantelijauhetta
1 tl raastettua
sitruunankuorta
1 1/2 dl vehnäjauhoja
Pinnalle:
mantelirouhetta tai -lastuja
1. Kuori, kuutioi ja keitä perunat kypsiksi. Soseuta ne.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää mantelijauhe ja perunasose sekä raastettu sitruunankuori ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi.
3. Nostele taikinasta kekoja leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paina kekoja hieman litteämmiksi ja ripottele pinnalle mantelirouhetta tai -lastuja.
4. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes kakut saavat hieman väriä. Anna jäähtyä ja tarjoile.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2