Artikkeli

Passione - intohimona itatalialainen keittiö

Ruo­ka­vuo­den ja­ka­mi­nen nel­jään vuo­de­nai­kaan sel­keyt­tää si­säl­töä.

Mar­ko Kos­ki­nen, ku­vat Juk­ka Leh­ti­nen: Pas­si­o­ne – in­to­hi­mo­na ita­li­a­lai­nen keit­tiö,

142 s., Ota­va, 56,80 €.

Val­mis­tim­me gour­met-kok­ki­na tun­ne­tun kä­ly­ni kans­sa il­lal­li­sen 9 hen­gel­le: al­ku­ruu­ak­si vuo­hen­juus­to-pin­jan­sie­men cros­ti­noa, pää­ruu­ak­si olii­vi­öl­jys­sä hau­du­tet­tua me­rik­rot­tia ja to­maat­ti­ca­po­na­taa ja kruu­nuk­si läm­min­tä suk­laa­kak­kua ja pis­taa­si­jää­te­löä. Ruu­at oli­vat mel­ko suu­ri­töi­siä ja mo­ni­mut­kai­sia, mut­ta her­kul­li­sia. Oi­va kir­ja ko­ke­neel­le ko­kil­le. Ruo­ka­vuo­den ja­ka­mi­nen nel­jään vuo­de­nai­kaan sel­keyt­tää si­säl­töä. Kir­jan ku­vat ei­vät kai­kil­ta osin tee oi­keut­ta ruo­kien her­kul­li­suu­del­le. (JYM)