Ruokavuoden jakaminen neljään vuodenaikaan selkeyttää sisältöä.
Marko Koskinen, kuvat Jukka Lehtinen: Passione – intohimona italialainen keittiö,
142 s., Otava, 56,80 €.
Valmistimme gourmet-kokkina tunnetun kälyni kanssa illallisen 9 hengelle: alkuruuaksi vuohenjuusto-pinjansiemen crostinoa, pääruuaksi oliiviöljyssä haudutettua merikrottia ja tomaatticaponataa ja kruunuksi lämmintä suklaakakkua ja pistaasijäätelöä. Ruuat olivat melko suuritöisiä ja monimutkaisia, mutta herkullisia. Oiva kirja kokeneelle kokille. Ruokavuoden jakaminen neljään vuodenaikaan selkeyttää sisältöä. Kirjan kuvat eivät kaikilta osin tee oikeutta ruokien herkullisuudelle. (JYM)
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ