Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 08/06

Parmankinkkuun käärityt kuharullat

500 g na­hat­to­mia ku­ha­fi­lei­tä

suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

2 pkt (à 80 g) par­man­kink­kua

Täy­te:

200 g maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

100 g vuo­hen­juus­toa

1. Puo­li­ta na­hat­to­mat ku­ha­fi­leet. Maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la.

2. Leik­kaa vuo­hen­juus­tos­ta reu­nat pois ja mu­rus­te­le juus­to tuo­re­juus­toon. Se­koi­ta ta­sai­sek­si tah­nak­si. Le­vi­tä täy­tet­tä kul­le­kin ka­la­fi­leel­le ja kää­ri rul­lal­le. Kää­ri jo­kai­sen­rul­lan ym­pä­ril­le vie­lä par­man­kink­ku­vii­pa­le ja pu­jo­ta rul­lat var­taa­seen.

3. Gril­laa var­tai­ta mo­lem­min puo­lin noin 5–10 mi­nuut­tia, kun­nes kala on kyp­sää.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ