Koti ja Keittiö 08/06
500 g nahattomia kuhafileitä
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 pkt (à 80 g) parmankinkkua
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g vuohenjuustoa
1. Puolita nahattomat kuhafileet. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Leikkaa vuohenjuustosta reunat pois ja murustele juusto tuorejuustoon. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Levitä täytettä kullekin kalafileelle ja kääri rullalle. Kääri jokaisenrullan ympärille vielä parmankinkkuviipale ja pujota rullat vartaaseen.
3. Grillaa vartaita molemmin puolin noin 5–10 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ