MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN •KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 9/2014
4 annosta
1 kg kurpitsaa tai 3–4 bataattia
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2–3 kirpeää omenaa
2 rkl oliiviöljyä
½ tl currya
ripaus chilijauhetta
1 l vettä
3 rkl kasvisfondia
2 rkl hunajaa
(suolaa)
Tarjoiluun:
pestokastiketta
1. Kuori ja kuutioi kurpitsa tai bataatit sekä sipulit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Poista omenoista siemenkodat ja kuori ja kuutioi omenat.
2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää kasvikset ja omenat sekä curry ja chilijauhe. Kääntele hetki.
3. Lisää vesi, kasvisfondi ja hunaja ja hauduta kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Soseuta keitto, lisää tarvittaessa suolaa ja kuumenna keitto uudelleen.
4. Tarjoile pestokastikkeen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2