Katri Schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 3/2012
4 annosta
1 l omenamehua
75 g tuoretta inkivääriä
1 kanelitanko
2 tähtianista
4 rkl ruokokidesokeria
1. Kuori ja viipaloi inkivääri. Mittaa kattilaan omenamehu. Lisää inkivääri ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja peitä kannella. Anna mausteiden imeytyä 15 minuuttia.
2. Siivilöi neste ja kuumenna mehu uudelleen kiehumispisteeseen. Mausta sokerilla. Kaada lämmin juoma termospulloon.
Vinkki: Täytä termospullo hetkeksi kiehuvalla vedellä ennen kuin lisäät juoman. Näin juoma pysyy pidempään kuumana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2