MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6–7/2014
1 kesäkurpitsa
noin 1 dl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa tai vaaleaa balsamiviinietikkaa
2–3 valkosipulinkynttä
1 punainen chilipaprika
1 rkl raastettua sitruunakuorta
tilkka hunajaa tai sokeria
ripaus suolaa
hieman rouhittua mustapippuria
1 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
1. Pese kesäkurpitsa ja viipaloi ohuesti juustohöylällä.
2. Halkaise chilipaprika, poista siemenet ja viipaloi chilin puolikkaat. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
3. Sekoita kaikki mausteet ja kesäkurpitsaviipaleet varovasti öljyn joukkoon. Purkita ja anna maustua vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2