Artikkeli

Koti ja keit­tiö Jou­lu­lii­te 2001

Lasimestarin silakkarullat

Anna silakkafileiden suolautua yön yli. Leikkaa sipulit renkaiksi. Lado vuokaan kerroksittain silakkarullien kanssa...

500 g si­lak­ka­fi­lei­tä

3 tl me­ri­suo­laa

2 pu­na­si­pu­lia

1 tl maus­te­pip­pu­ria

1 dl vä­ki­vii­na­e­tik­kaa

1dl so­ke­ria

2 dl vet­tä

4 laa­ke­rin­leh­teä

tuo­ret­ta til­liä

1. An­na si­lak­ka­fi­lei­den suo­lau­tua yön yli. Leik­kaa si­pu­lit ren­kaik­si. Lado vuo­kaan ker­rok­sit­tain si­lak­ka­rul­lien kans­sa.

2. Kie­hau­ta maus­teet, etik­ka ja vesi. Kaa­da lie­mi jääh­ty­nee­nä ka­la­rul­lien pääl­le. An­na maus­tua vii­le­äs­sä yön yli.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ