Koti ja Keittiö 11/06
(4–6:lle)
1 l tuoreita kuorittuja, kuutioituja kurpitsapaloja, ilman siemeniä
1 iso salottisipuli
1 iso porkkana
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 rkl voita
1 l vettä
2 kanaliemikuutiota
2 dl kookosmaitoa
Lisäksi:
1–1 1/2 dl maapähkinöitä
1. Kuori ja paloittele porkkana. Kuori ja silppua salottisipuli.
2. Pane kattilaan kurpitsakuutiot, porkkanapalat, silpulisilppu, jeera ja voi. Kuullota, kunnes sipuli on läpikuultavaa.
3. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot ja anna kiehua noin puoli tuntia tai kunnes kurpitsapalat ovat pehmenneet.
4. Lisää kookosmaito, kiehauta ja maista. Lisää tarvittaessa suolaa.
5. Tarjoa keitto maapähkinöiden kanssa ja sen seurana esim. kurpitsansiemensämpylöitä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2