noin 500 g suuria, kypsiä koristeomenoita
1 dl vettä
3 ½–4 ½ dl sokeria
1. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Paloittele omenat.
2. Keitä omenat pehmeiksi kattilassa kannen alla, noin 20 minuuttia.
3. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita hyvin. Lisää sokeri. Keitä muutama minuutti, kunnes sokeri on sulanut.
4. Sekoita voimakkaasti, jotta omenanpalat muussaantuvat. Maista marmeladia ja lisää sokeria, jos se on vielä kirpeää.
5. Purkita marmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2