Artikkeli

Hay

Mil­la Kuu­si­nen ku­vat val­mis­ta­jat

Kesäkeittiön parhaat välineet x 6

Ulkoilmassa kokkaaminen on oma taiteenlajinsa: tiskataan ulkona, suojaudutaan ampiaisilta ja säilytetään mausteet kuivina. Poimimme hyödylliset vinkit piristämään kesäkeittiötäsi ja tekemään kokkaamisesta sujuvaa.

1. Suo­jaa ruo­ka pa­rem­piin sui­hin

Bloo­ming­vil­len me­tal­li­nen ruo­ka­ku­pu suo­jaa ke­sä­her­kut kär­pä­sil­tä. Ku­vun hal­kai­si­ja on 33 cm, 33 e (aveo.fi).

Klaus L Moeller

2. An­na au­rin­gon kui­vat­taa

Hayn ruos­tu­mat­to­mas­ta te­räk­ses­tä val­mis­tet­tu Short­wa­ve-as­ti­an­kui­vus­te­li­ne ke­rää tis­keis­tä tip­pu­van ve­den, 89 e (fin­nish­de­signs­hop.fi).

3. Tii­vis purk­ki on ke­sä­keit­ti­ön va­ki­o­va­rus­te.

Ma­ri­me­kon me­tal­li­pur­kis­sa maus­teet py­sy­vät kui­vi­na ja kah­vi pa­rem­pa­na pi­dem­pään, 17,50 e (el­los.com).

4. Tuo­reet yr­tit kuu­lu­vat ke­sä­ruo­kaan

Rig Ti­gin si­li­ko­ni­sen Crow It -yrt­ti­ruu­kun voi ri­pus­taa tai pi­tää pöy­däl­lä. Ruuk­ku pi­tää mul­lan ta­sai­sen kos­te­a­na. Sen poh­jas­sa on sa­la­o­ji­tus, jos­ta kas­vin juu­ret löy­tä­vät vet­tä tar­peen mu­kaan, 24 e (nor­dic­nest.fi)

5. Joka päi­vä voi ol­la let­tu­päi­vä!

Va­lu­rau­tai­nen Var­dag-let­tu­pan­nu ei jää käyt­tä­mät­tä, hal­kai­si­ja 28 cm, 19,99 e (ikea.fi).

6. Puh­das­ta jäl­keä kau­niil­la vä­li­neil­lä

Andr­ée Jar­din -as­ti­an­pe­su­vä­li­ne­se­tis­sä on as­ti­a­pyy­he, kau­nis tis­ki­har­ja, sie­ni ja ku­pa­ri­sie­ni, 39,90 e (el­los.com).