Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvat Kirsi-Marja Savola
4 annosta
600 g erilaisia tomaatteja
250 g bufalamozzarellaa
2 tl raastettua sitruunan- tai appelsiininkuorta
1 rkl sitruuna- tai appelsiinimehua
1 hoikka puska basilikaa
3 rkl oliiviöljyä
1. Leikkaa tomaatit erimuotoisiksi paloiksi. Revi mozzarella. Laita ne lomittain tarjoiluvadille.
2. Raasta päälle sitruunankuorta ja pirskottele mehua. Revi päälle paljon basilikaa. Viimeistele öljyllä. Tarjoa heti.
Valmistusaika: 10 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: n. 11 e
Viinisuositus: Kevyen mausteinen ja trooppisen hedelmäinen Tommasi Pinot Grigio Le Rosse 2015, Italia, 12,45 e.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ