500 g sian lapaa tai etuselkää
500 g naudanlapaa
500 g lampaanlapaa
6-7 salottisipulia
3 porkkanaa
1 iso pala lanttua
1 palsternakka
1 1/2 tl suolaa
1 tl kokonaisia maustepippureita
2 laakerinlehteä
vettä
1. Leikkaa lihat reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja lohko sipulit. Kuori porkkanat ja leikkaa ne vinoittain viipaleiksi. Kuori lanttu ja palsternakka ja leikkaa ne melko suuriksi kuutioiksi.
2. Lado tilavaan uunivuokaan vuorotellen lihaa, kasviksia, suolaa ja pippureita. Lisää lopuksi laakerinlehdet ja sen verran kylmää vettä, että lihat peittyvät.
3. Kypsennä paistia 150-asteisessa uunissa noin 3-4 tuntia, kunnes liha on mureaa. Loppuvaiheessa voit peittää vuoan kannella tai alumiinifoliolla, jotta liha ei kuivu.
4. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2