Koti ja keittiö 4/2011 KUVA SANNA PEURAKOSKI
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 porkkanaa
12 keitettyä perunaa
3 rkl rypsiöljyä
4 keskikokoista makkaraa
1 dl hienonnettua, tuoretta ruohosipulia tai lehtipersiljaa
suolaa, vastarouhittua mustapippuria
1 dl raastettua juustoa
1. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja kuutioi porkkanat ja keitetyt perunat. Viipaloi makkarat.
2. Kuullota sipuleita ja porkkanaa pannulla öljyssä muutama minuutti keskilämmöllä. Lisää makkarat ja jatka paistamista, kunnes ne ovat melkein kypsiä. Lisää pannulle perunat. Paista perunoihin kaunis väri.
3. Mausta seos suolalla, pippurilla ja yrteillä. Lisää juusto ja tarjoile heti.
Valmistusaika: 35 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2