Koti ja keittiö 10/2011KATRI SCHRÖDERKUVAT ARTO VUOHELAINEN
4 annosta
● noin 700 g kiinteitä,
● keskikokoisia perunoita
● ½ tl garam masalaa
● ripaus suolaa
● 25 g voita
● noin 3 oksaa tuoretta minttua
1. Harjaa perunat huolellisesti puhtaiksi kuorineen. Lohko perunat neljään osaan.
2. Kastele neljä leivinpaperiarkkia märäksi ja purista arkeista ylimääräinen vesi.
3. Jaa perunalohkot arkkien keskelle. Mausta perunat garam masalalla ja suolalla.
4. Nosta jokaiselle arkille pari nokaretta voita ja riivi päälle muutama mintunvarsi.
5. Käännä leivinpaperin reunat perunoiden suojaksi.
6. Kypsennä perunanyyttejä höyrykattilan höyrytysosassa noin 20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
7. Nosta höyrytysosa pois kiehuvan veden päältä ja anna perunoiden vetäytyä hetken nyyteissä. Avaa nyytit, varo kuumaa höyryä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2