Artikkeli

Koti ja keit­tiö 8/2008

Hedelmäisen tuliset kalanyytit

Kuori mango ja ananas. Kuutioi hedelmäliha. Kuori ja pilko punasipuli. Pese ja pilko paprika. Paloittele kalafileet...

4 fi­lee­tä vaa­le­aa ka­laa

(esim. ku­haa)

1 kyp­sä man­go

1/4 tuo­rees­ta ana­nak­ses­ta

1 iso pu­na­si­pu­li

1 pu­nai­nen pap­ri­ka

1 1/2 dl paah­det­tu­ja

cas­hew­päh­ki­nöi­tä

noin 1/2–1 dl val­mis­ta man­go-ja­lo­pe­no -gla­ze­kas­ti­ket­ta

suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria

Li­säk­si:

4 pa­laa lei­vin­pa­pe­ria

4 koo­kas­ta fo­li­o­pa­laa

1. Kuo­ri man­go ja ana­nas. Kuu­ti­oi he­del­mä­li­ha. Kuo­ri ja pil­ko pu­na­si­pu­li. Pese ja pil­ko pap­ri­ka. Pa­loit­te­le ka­la­fi­leet.

2. Jaa täy­te­ai­nek­set ta­sai­ses­ti lei­vin­pa­pe­ri­pa­loil­le. Ri­pot­te­le pin­taan päh­ki­nät. Maus­ta man­go-ja­lo­pe­no­kas­tik­keel­la ja ma­ku­si mu­kaan suo­lal­la ja mus­ta­pip­pu­ril­la.

3. Kie­do täyt­teet tiu­kas­ti lei­vin­pa­pe­rei­neen fo­li­o­nyyt­tiin ja pane gril­liin kan­nen al­le epä­suo­ral­le läm­möl­le tai uu­niin 225 as­tee­seen noin 20–30 mi­nuu­tik­si, tai kun­nes si­pu­lit ovat peh­men­neet.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ