Teksti: Mari HarjulaKoti ja keittiö 6-7/2008
4-6 annosta
1 prk (200 g) fetajuustoa kuutioina
1 l mansikoita
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
2 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 rkl inkiväärisiirappia
3 rkl oliiviöljyä
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
1 ruukku rucolaa
ripaus sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1. Poista mansikoista kannat ja leikkaa marjat 2-4 osaan. Halkaise kirsikkatomaatit.
2. Sekoita mansikat ja kirsikkatomaatit. Lisää viinietikka, siirappi ja öljy ja anna maustua hetken.
3. Lisää basilikanlehdet ja rucolat sopiviksi suupaloiksi revittyinä, valutetut fetakuutiot ja loput mausteet salaattiin juuri ennen tarjoilua.
4. Tarjoa alkupalasalaattina tai grilliruokien lisukkeena.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2