Arto Vuohelainen
Suvi Rüster
8 pientä annosta
Vuohenjuustovaahto:
1 dl kuohukermaa
150 g vuohenmaitotuorejuustoa
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa
Raparperi-pekonitikku:
8 ohutta raparperinvartta
2 rkl hunajaa
8 viipaletta pekonia
8 puista varrastikkua
1. Vatkaa kuohukerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto, hunaja ja ripaus suolaa. Vatkaa tasaiseksi.
2. Pese raparperinvarret. Pujota varret varrastikkuihin. Valele päälle hunajaa. Kääräise raparperinvarsien ympärille pekonia. Grillaa keskilämmöllä, kunnes pekoni on ruskistunut.
3. Nostele vuohenjuustovaahtoa pieniin laseihin. Nosta päälle raparperi-pekonitikut. Kasta raparperitikkua vuohenjuustovaahtoon.
Valmistusaika: 25 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 8 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2