Artikkeli

Yrtti-perunarieskat

8-10 kpl

2 1/2 dl pe­ru­na­so­set­ta

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si

1 ruuk­ku ruo­ho­si­pu­lia

2–3 rkl per­sil­jaa

tilk­ka mai­toa tai

kas­vis­lien­tä

1 muna

suo­laa

noin 2 dl oh­ra­jau­ho­ja

1. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lin­kyn­si. Hie­non­na yr­tit. Se­koi­ta pe­ru­na­so­see­seen val­ko­si­pu­li ja yr­tit. Vat­kaa myös muna so­see­seen. Li­sää tar­vit­ta­es­sa hie­man suo­laa. Li­sää oh­ra­jau­ho­ja, kun­nes tai­ki­na on lei­vot­ta­vaa ei­kä tar­tu kä­teen kiin­ni.

2. Lei­vo tai­ki­nas­ta ohui­ta ries­ko­ja jau­ho­te­tuin kä­sin.

3. Pais­ta ries­ko­ja gril­lis­sä ri­ti­län tai va­lu­rau­ta­pa­ri­lan pääl­lä muu­ta­ma mi­nuut­ti per puo­li, kun­nes ne ovat kyp­siä.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ