Artikkeli

Wieninleike

Nuiji leikkeet kevyesti. Varaa lautaselle vehnäjauhot, toiselle rikottu muna ja kolmannelle korppujauhot...

4 vii­pa­let­ta nau­dan tai

va­si­kan si­sä­pais­tia

1 dl veh­nä­jau­ho­ja

1/2 tl suo­laa

val­ko­pip­pu­ria

1 muna

2 dl korp­pu­jau­ho­ja

50 g voi­ta

4 sit­ruu­na­vii­pa­let­ta

12 kpl kap­rik­sia

4 an­jo­vis­fi­lee­tä

1. Nui­ji leik­keet ke­vy­es­ti.

2. Va­raa lau­ta­sel­le veh­nä­jau­hot, toi­sel­le ri­kot­tu muna ja kol­man­nel­le korp­pu­jau­hot.

3. Maus­ta leik­keet suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Kie­räy­tä en­sin veh­nä­jau­hois­sa, sit­ten mu­nas­sa ja lo­puk­si korp­pu­jau­hois­sa. Kyp­sen­nä pan­nul­la päh­ki­näi­sek­si rus­kis­te­tus­sa vois­sa mo­lem­min puo­lin.

4. Ase­ta kul­le­kin leik­keel­le sit­ruu­na­vii­pa­le, an­jo­vis­fi­lee ja kap­ris­ta.

Koti ja keit­tiö 3/2003

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ